Karaokepalvelu JJ Karaoke laulattaa sinua Helsingissä ja Uudellamaalla

Karaokepalvelut ammattitaidolla ja edullisesti, laadusta tingimättä

Karaokepalvelut

JJ Karaoke (Tmi. Jari Jääskeläinen), on Jäsken (a.k.a JJ) tapa edistää suomalaista karaokea. Järjestää unohtumattomat Karaoke-juhlat sukulaisille, ystäville, työtovereille, tai kenelle vain, kenen kanssa haluat viettää mukavia hetkiä suomalaisten ja ulkomaalaisten huippukappaleiden parissa.

Karaokepalvelun Hinnat

Kohtuullisella panostuksella saat taatusti vastinetta rahoillesi. Kehuttu hinta-laatu-suhde. Tee tapahtumastasi ikimuistoinen, soita ja kuule sinulle räätälöity tarjous.

Laulaja mikrofoniteline kädessä

Karaokepalvelu jokaisen makuun

Firman juhlat

Yritysjuhliin Karaoke sopii mainiosti, rentouttamaan koulutuksen päätteeksi taikka onnistuneen sopimuksen solmimisen juhlinnaksi. Loppuvuoden ehdoton suosikki on pikkujoulu ohjelma, kravatit löysäksi ja mikit käteen. Ei ikinä enää tylsät pikkujoulut!

Yksityistilaisuudet

Hemmottele läheisesi tai itsesi tilaamalla esimerkiksi synttäri- tai hääkaraoke. Karaoke on myös kotibileiden hyvän meiningin takaaja. Karaokepalvelut sopii päiväohjelmaksi esimerkiksi vanhusten palvelutalot, karaoketanssit ym. vastaavat tilaisuudet.

Lasten Karaoke

Lapsen syntymäpäivä lähestyy ja sopivan ohjelman keksiminen aiheuttaa päänsärkyä? Ei hätä, tilaa lastenkaraoke kotiin. Vanhemmista saadun palautteiden mukaan, onnistuneimmat lastenjuhlat tapahtuu lastenkaraoken tahdittamana.

Bändi ja Karaoke

Voit myös tilata bändin. Bändi ja karaoke tukevat loistavasti toisiaan. Tällä yhdistelmällä saadaan myös vaikeampikin yleisö syttymään. Suuren suosionsa lisäksi yhteistyökumppanimme Two For The Road omaa ammattimaisen soittotaidon sekä lavaesiintymisen.

Linkki tarjouspyyntölomakkeeseen

pyydä tarjous